събота, 31 август 2013 г.

Донна, Dexter, Ангел и Моисей с уникален за България проект

Donna & Friends: Rooftop Live e уникален проект за България, в който Donna кани Ангел & Моисей и Dexter на покрива на Кемпински Хотел Зографски.

На 1 септември необичайната локация ще се преустрои в телевизионно и звукозаписно студио на открито. Четиримата ще изкачат 79 м. до върха на най-високата точка в София, за да творят музика на живо.

Като продуценти зад проекта застават “Флаш Медиа” и Вирджиния Рекърдс. Бийтбокс от Ангел, бийт мейкинг (хип-хоп, dubstep и електро) от музикалния продуцент Васко Иванов – Dexter ще провокират взривяващи вокали от Donna ft. Моисей.

Продукцията ще включва панорамни кадри, осъществени с хеликоптерите на Mnogoperki и специална фарт конструкция на Urban Production.

Музикалните композиции, създадени от Donna с участието на Ангел & Моисей и Dexter на живо ще бъдат записани и заснети като ексклузивно съдържание за феновете в социалните мрежи и сайтовете за видео споделяне.

Най-успешният музикален формат – X factor запознава Donna и Ангел & Моисей, които продължават да са приятели. Ангел изигра актьорска роля в последния клип на DJ Diass ft. Donna - Fade Away.

Donna пееше в момичешката група в първия сезон на X factor - SUGA' MAMMA, а след това избра солова кариера, която я срещна с Dexter.

Donna и Dexter са вече готови с взривяващ общ проект, а парчето и клипът се очаква да излязат през октомври. Обещаващата колаборация на Donna и Dexter е съвместна продукция на Вирджиния Рекърдс и „Флаш Медиа”.

До дни ще се състои и премиерата на новия проект на Ангел & Моисей "Тази Снимка Пази" със специалното участие на новия HTC One. Видеото е базирано и заснето с помощта на новия софтуер за заснемане на телефоните HTС One.


ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ! КЛИКНЕТЕ НА БАНЕРА, ЗА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ. БЪДЕТЕ АКТИВНИ ВСЕКИ ДЕН И ИЗГРАДЕТЕ ПРАВИЛНАТА СТРАТЕГИЯ!


Сподели!
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 коментара:

Публикуване на коментар

Нито един файл не е хостнат на наш сървър. В сайта се дават само линкове (връзки) към файлове в поддържани от трети лица сървъри.
WWW.MUSICBOXBG.BLOGSPOT.COM не носи отговорност за това уредени ли са авторските права върху тях.

Общо показвания